Electro technieker - F/M

Electro technieker - F/M

The Company

Boortmalt (the malting business of the French cooperative group AXEREAL) is currently the largest malting company globally with 3 million tonnes of malt sold throughout the world every year.

Our 1000 employees spread over 5 continents are focused on producing an extensive range of high- quality malt types in order to meet the requirements of our brewing and distilling customers around the world.

By using the most modern production techniques and with our far-reaching logistics capability, we are able to supply world markets both effectively and efficiently.

 

Job title :
Electro technieker - F/M

Location :
ANTWERP

Permanent contract

BOORTMALT

Description of role

BOORTMALT, een multinational in handen van AXEREAL, TEREOS en de investeringsfondsen TEMASEK en UNIGRAINS, is een snelgroeiend bedrijf dat in de afgelopen 92 jaar groeide van een lokaal bedrijf naar een wereldspeler. Met meer dan 27 productiefaciliteiten wereldwijd is Boortmalt de grootste mouterijproducent ter wereld. Onze wereldwijde organisatie is gericht op het produceren van een uitgebreid assortiment hoogwaardige mouttypen om te voldoen aan de hoge eisen van onze brouw- en distilleerklanten over de hele wereld. Onze missie is om de beste innovatieve moutleverancier te zijn.

Voor onze productiesite in Herent zijn we op zoek naar een bekwame electro-technieker die ons team kan versterken.

De succesvolle kandidaat is samen met de collega’s van ons onderhoudsteam verantwoordelijk voor het installeren en herstellen van bedrading, onderhouden van de elektrische installaties, aansluiten van regelapparatuur, uitbreiding van de huidige installatie en dagdagelijks onderhoud.

Je bent niet verantwoordelijk voor één specifieke lijn of afdeling, maar beheert samen met het onderhoudsteam de volledige site.

Hierdoor is er veel variatie in je job en kan je ook regelmatig nieuwe dingen bijleren. Daarnaast voorzien wij ook verschillende interne en externe opleidingen om je kennis bij te schaven.

Je werkt 38u van maandag tot en met vrijdag, in een vast uurregime.

Je bent bereid om, na een inloopperiode, ingeschakeld te worden in de wachtdienst van de site.

Profile

Als jij deel wil uitmaken van de "Masters of malt", bieden wij carrièremogelijkheden, een aantrekkelijk uurloon en heel wat extra-legale voordelen (maaltijdcheques, uitgebreide hospitalisatie- en groepsverzekering, fietsleasing,...).

Als je op deze functie wilt solliciteren, stuur dan je CV en motivatiebrief naar ivo.caremans@boortmalt.com

Required skills

Jouw vaardigheden:

- Je behaalde een diploma middelbare school richting industriële elektriciteit of gelijkwaardig

- Lezen en begrijpen van elektrische schema's

- Kunnen opbouwen van kleine stuurkasten, aanpassingen maken in bestaande kasten, aansluiten van PLC kaarten,...

- Preventief onderhoud: kabels, sensoren en lampen vervangen

- Veilig kunnen omgaan met elektriciteit

- Je hebt een rijbewijs B en eigen vervoer

- Je bent leergierig en je kan zowel zelfstandig als in een team werken