Job
We are
Masters of Malt

Search

Onderhoudstechnieker

  • Netherlands
  • NETHERLAND
  • SWALMEN

Permanent contract

BOORTMALT NETHERLANDS

The company
Présentation

BOORTMALT is the world leader malting company with 3 million tonnes production capacity. The group is present on 5 continents with 27 malting plants. Boortmalt's expertise is widely acknowledged by brewers and distillers who rely on the supply of top quality barley malt.The Boortmalt Group is a fully owned subsidiary of the agricultural and agribusiness cooperative Axereal. Our relationship with Axereal, Europe's largest grain cooperative, ensures us access to high quality barley year round.

Main tasks

Als monteur maak je deel uit van het onderhoudsteam. Je staat samen met het team in voor het preventief en curatief onderhoud   
in de fabriek. Op deze manier werk je mee aan een effciënt en tijdig productieproces.
 
Je bent verantwoordelijk voor :
- Opvolging van het curatief onderhoud : oplossen van allerlei mechanische storingen, aansluitend verder analyseren van de storingen en voorstellen doen om deze naar de toekomst toe te voorkomen.
- Voorstellen doen en uitvoeren preventief onderhoud : aangezien we werken in een 24/7 productieomgeving is het een hele uitdaging om preventief onderhoud uit te voeren. We verwachten hierin de nodige creativiteit om voorstellen te doen hieromtrent en deze na goedkeuring ook om te zetten in effectieve acties.
- Je maakt deel uit van een team dat in een wachtsysteem werkt waarbij je periodiek wordt ingezet om storingen op te lossen buiten de reguliere werkuren. Hier staat een gepaste vergoeding tegenover.
 

Master we are looking for ? Master recherché

- Je hebt een technische scholing met focus op mechanische en/of electrische kennis doorlopen.
- Je kan een doorgedreven ervaring voorleggen als monteur (minimum 10 jaar waarvan minimum 5 jaar in productieomgeving) 
- Je hebt oog voor detail en bent gericht op het afleveren van kwalitatief werk
- Je bezit goede communicatie-skills en teamspirit
- Tenslotte ben je flexibel, stressbestendig en gericht op veiligheid

Masters of Malt's treasure Trésor des Masters of Malt

We bieden een marktconform salaris en de mogelijkheid om deel uit te maken van een wereldwijde organisatie met internationale carrièremogelijkheden. Als Masters of Malt willen we een goede werkgever zijn met focus op flexibiliteit, inclusie, samenwerking, gezondheid en welbevinden. We dragen onze waarden uit en zetten onze mensen in het middelpunt.
 
"Strive - Voor onze teamleden en onze klanten verbinden we ons ertoe om onszelf uit te dagen tot het uiterste, dit doen we door ownership te nemen van alles wat we doen en zo bij te dragen tot het wereldwijde succes van Boortmalt.
"Care - Wij zorgen voor onze gemeenschappen, onze planeet, onze collega’s, partners en klanten; wij geloven dat diversiteit ons sterker maakt. We stimuleren vertrouwen en empathie en behandelen elkaar met respect.
“Inspire - Wij zijn gericht op de lange termijn en leveren duurzame prestaties door middel van innovatie en digitalisering, zo worden we geprezen Masters of Malt.
“Explore – We moeten out of the box denken en baanbrekende ideeën omarmen om een bron van motivatie te worden. We houden ervan om de status quo uit te dagen en zo ons volledig potentieel te ontwikkelen.